Uitgebreid dienstenpakket voor de bouw
AK Schoonmaakbedrijf BV weet als geen ander dat er meer bij komt kijken als een gebouw technisch opgeleverd is. Het is allerminst nog klaar voor gebruik. Daarom denken wij altijd nét iets verder. En dat heeft geresulteerd in ons uitgebreide dienstenpakket. Van het schoonmaken van de bouwketen tot de opleveringsschoonmaak.

Onderhoud van bouwketen in ervaren handen
Het onderhouden van bouwketen behoort tot ons dagelijks werk. Dankzij onze werkervaring kan AK Schoonmaakbedrijf BV alle facetten van het dienstenpakket betreffende de bouw aanbieden. Al jaren doen gerenommeerde bouwbedrijven een beroep op onze werkzaamheden. Kortom; het onderhoud van uw bouwketen is bij ons in ervaren handen.

Als u gebruik maakt van onze onderhoudswerkzaamheden kunt u rekenen op onze gemotiveerde en breed inzetbare werknemers. Met elk een ruime ervaring in hun eigen segment. In overleg met de uitvoerder kunt u aangeven hoe vaak wij het onderhoud van uw bouwketen kunnen verzorgen.

Naast het schoonmaken wassen wij tevens uw handdoeken en/of theedoeken en is de aanvulling van closetpapier mogelijk. Regelmatig vinden er controles plaats en worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens vaste werkprogramma’s. Uiteraard volledig aangepast aan uw wensen.

Bouwterreinen: veel ervaring, uitgebreide dienstverlening
Om een complex te bouwen zijn stenen nodig. Om het schoon te houden zijn vakkundige schoonmakers nodig. En daarop kunt u rekenen als u uw bouwproject uitbesteedt aan AK Schoonmaakbedrijf BV. Naast ons uitgebreide dienstenpakket, kunt u bouwen op onze medewerkers met elk een ruime ervaring in hun dienstverlening. Ook dit uiteraard volledig aangepast aan uw wensen.

Oog voor detail én perfectie tijdens opleveringsschoonmaak
Opleveringsschoonmaak is én blijft gespecialiseerd werk. Een keurige woning, winkelpand of bedrijf is namelijk hét visitekaartje voor uw bezoekers. Maar zij worden pas échte blikvangers als ze grondig zijn schoongemaakt. Daarom kunt u bij AK Schoonmaakbedrijf BV rekenen op oog voor detail en perfectie.

G-Rekening
In verband met de Wet Keten Aansprakelijkheid zijn wij in het bezit van een G-Rekening en recente WKA gegevens. Iedere drie maanden worden deze door ons aangevraagd en naar u toegezonden.